Vrijwilligerswerk

Veel Middelburgers zetten zich in bij maatschappelijke organisaties, maar ook voor hun buren of buurtgenoten, bij de sportvereniging of op de school van hun kinderen. Onze gemeente is zoveel mooier door de inzet van al deze inwoners.

Wil jij ook iets voor een ander of voor een organisatie doen? Er is zoveel leuks te doen als vrijwilliger én het levert jou ook iets op.

Betrokkenheid

Je blijft actief betrokken bij de samenleving. Je doet ervaring op, houdt een arbeidsritme en vergroot jouw kansen op de arbeidsmarkt. Wie weet is vrijwilligerswerk dé opstap naar een betaalde baan!

Waardevol

Je bent waardevol voor een ander, maar óók voor jezelf. Je doet sociale contacten op, hebt de mogelijkheid je eigen normen en waarden uit te dragen en krijgt het gevoel ergens bij te horen.

Kansen

Met vrijwilligerswerk kun je jouw kennis en vaardigheden uitbreiden. Ook krijg je de kans voor persoonlijke groei. Als vrijwilliger kun je iets totaal anders doen dan je dagelijkse bezigheden.
 

Meer over vrijwilligerswerk

Neem contact op!
We helpen je graag op ons spreekuur!

Wist je dat we iedere werkdag een inloop spreekuur hebben in de Zeeuwse Bibliotheek? Het spreekuur is van 09:00 tot 12:30 uur.