Wij zijn Vizita en we zijn er voor jou! Voorheen kende je ons misschien als Maatschappelijk Werk Walcheren, Welzijn Middelburg of nog helemaal niet. Sinds 1 januari zijn Maatschappelijk Werk Walcheren en Welzijn Middelburg samen verdergegaan onder de naam Vizita. Met gebundelde kracht bieden we hulp voor jou.

Vizita biedt jou altijd een luisterend oor. Je begint vaak met het doen van jouw verhaal bij een medewerker van Vizita. Voor ieder vakgebied is er een specialist beschikbaar die jou verder kan helpen met het vraagstuk.

Voor wie is Vizita?

Vizita is er voor alle inwoners van de gemeente Middelburg en Veere. Jong of oud, iedereen kan bij ons terecht. Bovendien is alle hulp die Vizita aanbiedt geheel kosteloos. We zijn altijd dichtbij dankzij onze professionals op straat, in diverse buurtcentra, in de scholen en op nog veel meer locaties.

Wanneer benader je Vizita?

In je dagelijkse leven maak je voortdurend keuzes. Als je ergens tegenaan loopt, zoek je waarschijnlijk hulp in jouw directe omgeving. Maar jouw vrienden of familie kunnen je misschien niet met alles helpen; Vizita kan dan wel met je meedenken en helpen zoeken naar een oplossing. 

Samen kijken we wat jij nodig hebt. Wat je zelf kunt doen en waar je hulp bij nodig hebt. Jij geeft aan waar je onze hulp bij wil ontvangen en wat jou helpt. Is er begeleiding nodig die wij niet kunnen bieden, dan gebruiken we ons netwerk om jou met de juiste mensen in contact te brengen. 

Wij zijn er om met je mee te denken, vragen te beantwoorden en naar een oplossing te kijken. Of het nu gaat over wonen, administratie, opvoeden of gezondheid, wij zijn er voor jou.

De kernwaarden van Vizita

Een organisatie als Vizita heeft sterke waarden nodig om jou zo goed mogelijk te helpen. Voor de volgende waarden staan wij iedere dag weer.

  1. Oplossen. Wij geloven in oplossingen. Voor ieder probleem vinden wij samen met jou een oplossing. We focussen op wat wél kan vanuit een positieve en oplossingsgerichte basishouding.
  2. Versterken. Wij hebben vertrouwen in jou en geloven in jouw eigen kracht. Daarom passen we de werkwijze altijd aan naar jouw eigen kunnen en maak je zo veel mogelijk eigen keuzes.
  3. Verbinden. Vizita zorgt voor verbinding. Of het nu gaat om verbinding in jouw wijk of verbinding tussen jou met professionals, lotgenoten of externen. 
  4. Open. Vizita is open en transparant. Wij praten niet over mensen, maar met mensen. Bovendien zeggen we wat we doen en doen we wat we zeggen. Zo zorgen we voor vertrouwen.
  5. Leren. Vizita vindt het belangrijk dat haar medewerkers alle kennis in huis hebben die zij nodig hebben om jou goed te helpen. Door continu te leren, zijn we in staat om jou te verbinden en ondersteunen.
Blije vrouw

Neem contact met ons op

* Geeft verplicht veld aan
Lorem ipsum dolor
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.