Bekijk hier de veel gestelde vragen

Twijfel je of je met jouw vraag bij Vizita terecht kunt? Twijfel niet en neem contact met ons op! Ook als we jou niet kunnen helpen, kunnen we je misschien wel in contact brengen met iemand die dat wel kan. De meest gestelde vragen vind je hier alvast.

Met welke vragen kan ik terecht bij Vizita?

De medewerkers van Vizita helpen je met bijna iedere vraag! Twijfel vooral niet en stel jouw vraag gewoon. De thema’s waarin wij actief zijn; wonen, administratie, opvoeding, gezondheid, beweging, jongeren, vrije tijd, in de buurt. Kunnen wij je bij Vizita niet helpen? Dan kunnen we je waarschijnlijk wel in contact brengen met de juiste persoon die jou wel verder kan helpen.

Wat kan ik verwachten als ik contact zoek met Vizita?

In het eerste gesprek kun je aan één van onze collega’s vertellen wat jouw hulpvraag is of wat je dwarszit. Samen kijken we naar de vervolgstappen die we kunnen ondernemen en hoe we jou het beste kunnen helpen.

Hoe gaan jullie om met mijn privacy?

Wij begrijpen dat het een hele stap is om contact op te nemen met Vizita, maar maak je geen zorgen. Wij gaan altijd discreet om met jouw gegevens en delen die zonder jouw toestemming met niemand. Wij houden ons aan de richtlijnen van de AVG. Je kunt altijd bij ons opvragen wat er allemaal in jouw eigen dossier staat.

Welke hulpverleners heeft Vizita?

Vizita heeft allerlei soorten hulpverleners, zowel professionals als vrijwilligers. We helpen binnen de volgende thema's; ouderschap&opvoeding, administratie&geldzaken, relaties&sociaal netwerk, welzijn&gezondheid, wonen&veiligheid, vrije tijd&meedoen, integratie&nieuwkomers, jeugd&jongeren.

Zijn er kosten verbonden aan mijn vraag aan Vizita?

Nee, de dienstverlening van Vizita is helemaal gratis voor inwoners van de gemeente Middelburg en Veere. Het kan zijn dat we je door moeten verwijzen naar een externe partij die wel kosten in rekening brengt, maar dan bespreken we dit vooraf met je. Ook kan het zijn dat er kosten verbonden zijn aan sommige activiteiten.

Werkt Vizita samen met Welzijn Veere?

Ja, inderdaad. Als je inwoner bent van Veere kan het zijn dat een medewerker van Vizita je doorverwijst naar Welzijn Veere. Wil je alvast meer lezen over Welzijn Veere? Klik dan op onderstaande knop.

Naar Welzijn Veere