Bemiddeling

Heb je hulp nodig bij een situatie waar je onderling niet uit komt? Via diverse vormen van bemiddeling kan Vizita je helpen. Denk bijvoorbeeld aan bemiddeling bij een conflict met je werkgever, bemiddeling bij een scheiding of geweld. Lukt het Vizita niet? Dan kunnen we je helpen om de juiste juridische hulp te vinden.

Werkgevers

Het is erg vervelend wanneer je een conflict hebt op je werk. Vaak ben je afhankelijk van je inkomen en wil je niet dat dit gevaar loopt door een conflict. Ook is er sprake van machtsverhoudingen waardoor je niet altijd zelfstandig een gesprek aandurft. Schakel een medewerker van Vizita in en samen kun je een dergelijk gesprek voorbereiden.

Juridische hulp

Lukt het met bemiddeling niet om het conflict op te lossen? Dan is juridische hulp een logische vervolgstap. In de bibliotheek van Middelburg vind je het juridisch loket. Hier kun je gratis gebruik van maken als inwoner van de gemeente Middelburg en Veere. Het juridisch loket geeft juridisch advies. Een sociaal raadslid kan je daarna begeleiden in het uitvoeren van het advies.

Neem contact op!
We helpen je graag op ons spreekuur!

Wist je dat we iedere werkdag een inloop spreekuur hebben in de Zeeuwse Bibliotheek? Het spreekuur is van 09:00 tot 12:30 uur.