Pesten komt helaas voor van jong tot oud en in vele situaties. Ervaar je pestgedrag als volwassene? Klik dan op onderstaande knop.

Lees verder

Bespreekbaar maken

De eerste stap is om pesten bespreekbaar te maken. Dat kan via een van onze vrijwilligers of medewerkers in jouw wijk, via jouw school of een schoolmaatschappelijk werker. Uiteraard is het ook goed om dit bespreekbaar te maken met familie of vrienden. De medewerkers en vrijwilligers van Vizita zijn er voor jou. Samen kijken we naar de mogelijkheden of steunen we je waar nodig door allereerst naar je te luisteren.

Jouw kind ondersteunen

Vermoed je dat jouw kind gepest wordt? Waarschijnlijk heb je dit als ouder goed opgemerkt. Probeer er allereerst met jouw kind over te praten, een medewerker van Vizita kan je helpen bij dit gesprek. Ook kun je de school of een schoolmaatschappelijk werker inschakelen.

Jezelf helpen

Word jij gepest? Twijfel dan niet en neem contact met ons op. De medewerkers van Vizita bieden een luisterend oor en helpen je waar ze kunnen. Ook kun je de schoolmaatschappelijk werker benaderen.

Neem contact op!
We helpen je graag op ons spreekuur!

Wist je dat we iedere werkdag een inloop spreekuur hebben in de Zeeuwse Bibliotheek? Het spreekuur is van 09:00 tot 12:30 uur.